Leta i den här bloggen

onsdag 31 mars 2010

Så här blev det på förskolan..

Jag lovade ju att visa en bild på hur det ser ut på förskolan där "Karlsson på taket" flyger omkring. Svårt att se på bilden, men Karlsson själv är inte målad på dörren utan sitter med distanser en bit ifrån. Detsamma gäller huset längst ner. Därinne finns även en lampa som man kan tända och släcka på andra sidan dörren. Det tekniska med elen har min händige man hjälpt mig med.
Ha en bra dag!
Kram

5 kommentarer:

Tiol sa...

Vilken fantastisk bild du har gjort, så jättefint. Måste vara roligt för barnen att ha honom så nära sig livs levande( nästan) som kommer där uppe i luften flygandes!

Var har du lärt dig allt detta skapandet? Är du en sådan alldeles egen tusenkonstnär som "alltid" hållit på sedan barnsben? Du skriver så fina ord på dina skyltar, och jag måste även fråga dej där, var har du lärt dej skriva så fint?

Jag är så glad att jag har beställt en tavla av dej, och det dröjer nog inte så länge, förrän jag kommer in med en till beställning.

Jag är jätteglad att jag har hittat hit till din hemsida.
//Ha en go och skön Påsk med din familj.
kramar i massor//
Tina i Falun

Kattis sa...

MEN, vad gulligt du skriver!! Blir så fantastiskt glad:) Jag har alltid älskat att pyssla och skapa och är helt självlärd. Jag har målat allt ifrån porslin till tegelstenar. Texta och Kalligrafi är oxå något jag brinner för men har tyvärr ingen utbildning. Att blogga däremot är jag inte riktigt van vid, och den otroliga respons jag fått..Blir alldeles tagen! Tack rara du! Ha en glad påsk och stor kram tbax!

Vardagens guldkorn sa...

Vilken cool bild, å vilken kul ide med belysning i huset! Hoppas du får en fin påskhelg!
Kram Linda

Kattis sa...

Tack snälla Linda:)Ja, det lyser upp över den lilla staden. Önskar dig o de dina dtsamma!
Kramar om

Anonym sa...

Hej Kattis du gör så fina grejer.. Har skrivit på din mejl men vet inte om du har fått den. Ville beställa en väg lampa med belysning och vill att det ska vara min dotters namn. skriv gärna på min mejl din Tel nr så ringer jag upp. vill veta vad det kostar och hur jag beställer den... Annars du är för grym :) Min mejl är? edo86na@hotmail.com

MVH Dona