Leta i den här bloggen

torsdag 28 oktober 2010

Ord- och Namnlampor..

Denna är 83x56 cm.  SÅLD
Ännu en Ordlampa klar för leverans...flera kommer jag att göra och visa för er.
600:- kostar en liknande och du får välja ord om du önskar.

onsdag 27 oktober 2010

Halloj!

Får ju skriva några rader så att ni vet att jag lever..o det gör jag i allra högsta grad:). Ni har kanske märkt att min mail strular. Jag tror dock att de flesta kommer fram, trots felmeddelanden ni kanske får, och jag svarar alla. Har ni däremot inte fått svar så kan det ju vara så att det inte kommit fram eller så har jag missat..ber om ursäkt i så fall och ber er prova igen.
Minns ni stället för hundskålarna jag lovade visa en bild på. Så här ser det ut. Nu slipper man snubbla på stativbenen varje gång man går förbi, och en stor fördel är att våran stora hund slipper hänga med nacken när han äter och dricker för man kan placera den på exakt rätt höjd för honom. Skonsamt för en stor hundkropp.

 
...glöm inte att följa ditt hjärta..SÅLD
Tack för mig så länge !
Kram

tisdag 19 oktober 2010

Lampa...

Jag har fått en beställning på en lampa..så här blev den. Återgår direkt till skapandet...


Ca 84 cm lång. 600:- inkl belysning. SÅLD


onsdag 13 oktober 2010

En hel del färdigt...

SÅLD
SÅLD

Hej på er!

Nu har jag tagit hand om både kropp och själ och hund i form av en löprunda ute i det vackra höstvädret. Jag var lite väl uppstissad här på morgonen med allt som skulle göras och som jag ligger efter med. Nu har jag rensat huvudet lite och är redo att ta tag i bitarna. Hunden är också nöjd och ligger efter ett mål mat och drar stockar här bredvid mig.
Det har varit som en miniskog här med leveransklara träd i olika storlekar. Fortfarande står några och väntar på att bli hämtade. Kalendrar och boklådor är i postens händer och kommer förhoppningsvis fram snart till rätta ägare.
Jag har fått frågor på det stora trädet ifall det klarar av att hängas jackor på och svaret är ja. Jag specialbeställer upphängningsbeslagen från en plåtverkstad som gör snygga och hållbara beslag. Det stora trädet sitter fast på tre punkter ca 10 cm från väggen och det lilla ca 4 cm ifrån.
Jag kommer att hålla priset 500:- inkl. belysning på det lilla trädet oktober månad ut. Stora trädet kostar 750:- (utan belysning). Beställer man det stora trädet tillsammans med lampträdet så betalar man 650:-.
Nu måste jag sortera lite bland mappar i datorn vilket jag inte har längtat efter men är behövligt. Hade ju hellre målat på en tavla som ligger och väntar:))
Boklåda 399:-. SÅLD
  

Evighetskalender i trä 250:-. SÅLD

Låda 399:-. SÅLD
Ta hand om er!

söndag 10 oktober 2010

Lampan "Bubbles"!

                                                      Lampan "Bubbles" kostar 399:-!

lördag 9 oktober 2010

Erbjudande från Tim Tiger!

Just nu kan du välja 3st obehandlade namn eller ord i skrivstil för 350:- 

Första bokstaven är ca 20 cm hög. SÅLDA

fredag 8 oktober 2010

Trädinfo..

Nu har jag rätt mycket igen, vilket är fantastiskt roligt...men..leveranstiden blir liiiite längre. Träden går åt och jag har inga leveransfärdiga utan tillverkar dem efter beställning(har tom sålt mina egna jag haft på väggarna här:) . Flera har tillsammans med det lite mindre lampträdet (ca 120x79 cm) även beställt ett storleken större (ca 194x89 cm). Då har jag reducerat priset även på det stora till 650:-. Det stora är utan lampor.
Om någon önskar någon annan form på lampa så maila mig en skiss så fixar jag det.
Kramelikram från sågverksta´n och trevlig helg!


 tisdag 5 oktober 2010

Höst

Hej vänner!
Bladen försvinner från träden lika fort som de i våras kom. Om det kunde blåsa lite mindre så man hann njuta av de vackra färgerna ett tag. Jag var till apoteket i dag och köpte en flaska glycerol. Tänkte att jag skulle plocka en bunt lönnröv, äsch , rönnlöv och göra lite dekorationer. Stoppar man ner stjälkarna i glycerol och låter stå några dagar så kommer färgerna att bevaras längre. Och för att få ännu mer utav höstens vackra färger så målade jag helt enkelt en tavla som jag visar här. Denna är till salu om någon är intresserad.


100x80cm deep edge canvas 800kr

Mina trädlampor har varit populära och priset på dem är fortfarande 500kr inkl belysningen!
Jag avslutar för i kväll och säger god natt. I morgon blir det målning av väggar och såga, såga, såga.
Kram