Leta i den här bloggen

lördag 21 augusti 2010

Halloj!!

Jisses vad tiden rusar iväg! Har lagt bloggandet åt sidan helt för att lägga tiden på annat, men nu är jag tillbaka och ska försöka uppdatera lite oftare. Sommaren har varit fantastisk så här långt. Hoppas ni haft det lika bra!
Ja, sist så visade jag lille T:s rum och jag bestämde mig för att försöka mig på att göra en sk "sandscorcher" som önskades. Den är inte riktigt färdig ännu men i stort sett (har lagt det projektet lite åt sidan). Sedan ska sanddynor målas på väggen och bilen ska sättas upp är det tänkt...mer om det senare...
Lille T har fyllt 3 och det är ju så roligt att se hur man växer och blir längre. Jag gjorde en mätsticka som jag satt upp i hans rum där vi kan följa utvecklingen. Det har hänt en massa på den fronten den senaste tiden. Bl a har han lärt sig cykla utan stödhjul...inte illa för en 3-åring. Han har iof aldrig haft några stödhjul på sin cykel...och inga trampor heller för den delen. På så sätt har han tränat upp balansen först och sedan kunnat cykla nästan på en gång när väl tramporna var på plats. Ett tips till alla småbarnsföräldrar.
Det var allt för nu..Kram

Inga kommentarer: