Leta i den här bloggen

tisdag 15 juni 2010

Barnrum


Jag håller på att måla och fixa i ett barnrum. Jag är inte riktigt färdig men lägger ut en bild på väggen jag målat. Ena långsidan är helt turkos. Där ska jag hitta på något oxå...har bara lite svårt att bestämma mig för vad. Först tänkte jag att jag skulle måla kakmonstret, ni vet den där gulliga sesamfiguren, men nu funderar jag på om jag inte ska måla fören på ett gammalt skepp i stället..tycker det skulle passa så bra med det turkosa..eller så...äsch..lägger ut bilder när det är färdigt i alla fall.
Puss o kram

torsdag 10 juni 2010

En sommarhälsning från en hårig...

Min "lille" Scott låter hälsa att det inte borde finnas några "måsten".

onsdag 9 juni 2010

Den blomstertid nu kommer...

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!!! Åh vad jag gläds med barnen att de äntligen får lov och slipper skolan för ett tag. Vi avslutade inomhus i år...igen.. pga regn. Fyra bord med olika varianter av sommartårtor. Barnen sjöng och ansiktena sken så solens frånvaro gjorde ingenting. Vilken underbar tid..
Kram på er alla

måndag 7 juni 2010

Skylten till skolan färdig...

...bara lackning och monteringen kvar. Helgnätterna gick åt att göra denna skylt, men vad gör väl det, sova får man göra när man blir gammal:). Skylten ska sitta uppe på skolan på onsdag då det är avslutning. Syftet är att den ska visa alla som är i behov av specialkost (tårtor på avslutningen) till deras bord. De ville ha en stor skylt som ska man ska kunna plocka fram vid varje tillfälle. Måste erkänna att jag inte lidit speciellt mycket på nätterna och inte alls kämpat med att hålla mig vaken Tvärtom har jag haft svårt att sova för att det har varit så roligt och att jag velat bli färdig. Dessutom tycker jag om tystnaden runtomkring och att få sjunka in i min egna lilla värld. Kommer ofta på mig själv att jag ler när jag målar..i allafall när det flyter på och går bra. Jag har lett dessa nätter:) Glada färger och lite barnsligt skriven text på etiketten...
Nu ut med vår Cane Corso, ta itu med fotoleveranser, grädda pannkakor och sedan Liseberg med mina raringar. Att det småregnar gör ingenting. Då är det ju inga långa köer till attraktionerna.
90x100cm
Kram på er!

torsdag 3 juni 2010

Precis hemkommen från en tuff träning med "Maskot" och hockeygänget. Alltid lika välmående efteråt. Innan det så var det sk trivselkväll på barnens skola med korvgrillning, fika och brännboll.
Flygningarna har satt i gång ordentligt så nu är det mycket leveranser som görs när jag sitter vid datorn. I morgon ska vi upp i Stadshjulet i Gbg och fota. Vi har fått i uppdrag att ta bilder på vyn där uppifrån. Eftersom vi inte kan flyga så lågt så ska vi fota från en av gondolerna. Förmodligen så kan de öppna dörrarna annars får vi åka på taket. Sist vi var där och skulle upp så hade vi problem med tillståndet så vi får hoppas att det går bättre i morgon.
Ett par tavlor har jag att visa idag. I morgon ska jag börja på en skylt som en skola vill ha..bilder på den kommer så småningom.Kram