Leta i den här bloggen

fredag 26 september 2014

Elvis Presley och den Franska Bulldogen "Märta"

Två beställningar färdiga att spännas upp på kilramar. Elvis ska kunden ge bort som Julklapp och det känns ju lite långt bort fortfarande...men tiden flyger och snart är vi där så var ute i god tid om ni vill lägga porträttbeställningar..Prisförfrågningar skickar ni till kattis16(snabela)gmail.com.
Ha en trevlig helg!

Elvis målad på det lite mer traditionella sättet efter önskemål från beställaren.

"Frallan" Märta...Mitt sätt att tolka henne..med mycket färg.

tisdag 16 september 2014

Torrevieja!

Penslarna glöder! Nu är det inte många veckor kvar...I Oktober åker jag ner med mina målningar till Spanien och lämnar över några målade dukar till en gallerist där.
 Min konst hänger nu lite varstans i landet och intresset ökar hela tiden.. Nästa stad kommer att bli Borås där jag inom kort ska hänga flera stora tavlor från mig som man kan beskåda och även köpa om något faller i smaken.
 Till Varberg flyttar även Bob Dylan som är en av de nya artisterna som jag målat. Jag fortsätter att ta emot beställningar..med en något längre leveranstid. Maila mig gärna vid förfrågningar ; kattis16(snabela)gmail.com.


söndag 7 september 2014

Du måste vara nöjd....

En beställning som ska spännas upp på kilram..De som beställer en målning av mig får, eller snarare måste, se tavlan innan leverans. Det för att jag vill att man ska vara 100% nöjd...Godkänner man när jag skickat bilden kan jag känna mig trygg eftersom de oftast är bättre när man ser dem i verkligheten.

lördag 6 september 2014

Ted Gärdestad till Varberg...

På Stadshotellet i Varberg hänger några av mina artister. Nu har även Lennon bytt ägare där och det är dags att hänga upp nytt. Nästa blir denna svenska artist följt av Elvis Presley och Bob Dylan som är på gång...Ted Gärdestad, sol, vind och vatten