Leta i den här bloggen

lördag 26 april 2014

kattispalmnas på Instagram

Det gäller att ligga i om man ska hinna uppdatera bloggen också..Har ni Instagram och vill följa mig där så heter jag kattispalmnas. Sen har Tim Tiger även en facebooksida som jag håller bättre uppdaterad än denna sidan för tillfället. Lite nytt kan jag visa...
"Halo" ca 98*73 cm när den är uppspänd på kilram.
Dave Grohl i Foo Fighters..detta är ett beställningsjobb
"Girl in the garden" kallar jag denna..ska spännas på kilram..

Det var lite nytt för denna gången..De flesta tavlor, förutom de förbeställda, är till salu. Kontakta mig om ni undrar över storlekar och priser. Jag skickar även om ni inte bor i närheten och kan hämta. Ha en underbar solig helg!
Kram//Kattis 


 

tisdag 15 april 2014

Konstvandring på Nääs Fabriker!

Under påsken har Nääs fabriker en konstvandring. 17 olika konstnärer är inbjudna och jag är en bland dem :). Min tavla hänger nu uppe i Bomullsfabriken (det är där det har så snygga kläder till försäljning). Så har du en lucka i påsk så ta dig till Nääs Fabriker i Tollered. För barnen finns det lite påskpyssel medan de vuxna kan titta på konst och kläder och varför inte en påskmiddag i restaurangen. Strålande sol har de ju lovat med =)!
Kram/Kattis
 

måndag 7 april 2014

Dagens tavla "Desire"

Är du intresserad av någon tavla eller har andra funderingar så kan du maila mig;
kattis@kpalmnasart.se

tisdag 1 april 2014

Madonna flyttar söderut...till Belgien!

Hela vägen till Belgien ska denna originaltavlan fraktas. Känns fantastiskt roligt att mina tavlor även hänger utanför Sveriges gränser. Denna kommer dock även säljas som reproduktion lite senare i vår. 
Följ mig gärna på Instagram; KATTISPALMNAS