Leta i den här bloggen

söndag 19 januari 2014

Stort Tack...

..till alla besökare på vernissagen!! Ni förgyllde min dag! Kramar om.... /Kattis

torsdag 9 januari 2014

Alla är välkomna...

http://naasfabriker.se/butiker/hotellgalleriet/

Hotellgalleriet

Hotellgalleriet vill med sina väl sammansatta och skiftande utställningar förstärka den kreativa atmosfär som alltid varit områdets signum.


Galleriet ligger i Nääs Fabriker Hotell & Restaurang, vars väggar kläs med konst årets alla dagar. Välkommen till en spännande och modern utställningslokal. Vi byter utställningar flera gånger om året.

Gallerist: Lennart Skoglund är ansvarig för galleriverksamheten.

Lennart Skoglund nås på 070 424 11 51


Utställning

Kattis Palmnäs – Colour of Love

Vernissage söndag 19 januari kl. 12-16.

Utställningen är sedan öppen dagligen och visas till och med 26 februari.

VÄLKOMNA!

Kattis Palmnäs – Colour of Love

Kattis Palmnäs -71 är född och uppvuxen i Södermanland och idag bosatt i Lerums kommun.

Kattis har under hela sitt liv skapat i olika material och har ett starkt behov av att utrycka sig i färg och form. På senare år har Kattis fokuserat på sina målningar i takt med att intresset och efterfrågan ökat för hennes konst. Hon är ganska bred i sitt utövande och vill inte kategorisera sina målningar utan målar efter humör, gärna stort, färgglatt och direkt. Hon är en driven tecknare som inspireras av människan, jobbar snabbt och krånglar inte till det. Direkt på, full fart med energi och lust. Läs mer om Kattis och se hennes konst här: http://timstiger.blogspot.se/.


måndag 6 januari 2014

#1 2014

Nu är jag igång igen efter juluppehållet..och först ut detta året ser ni här.
Acryl på linneduk som ska spännas på ram innan leverans. En del hängs upp för att beskådas på Nääs  den 19:e Januari och andra är beställningar eller säljs efterhand..Denna har redan reserverats..

fredag 3 januari 2014

2014

 Tack för ett fantastiskt 2013! Jag fortsätter detta året med fokus på målningarna och har inte möjlighet att ta beställningar på figursågat..lampor,väggord, fasadsiffror mm..tyvärr. Får ofta förfrågningar och det känns tråkigt att behöva säga nej..
Inget ont som inte har något gott med sig för minns ni..? Det började med en smärre katastrof med vattenläcka i min verkstad..Eftersom jag vid tillfället var på semester så var det mycket som hann bli så skadat att det var bortom räddning. Luften gick ur mig lite kan man säga, men inte skaparbehovet och jag fick hjälp på traven att välja inriktning. Färg och penslar krävde inte lika mycket utrymme och jag kunde fortsätta stilla mitt behov...
Jag sprang på en "Gallerist" och jag frågade spontant vad som krävdes för att "få" ställa ut. Han fick se lite av mina alster och nappade. Han värderade tavlorna och de sålde..över förväntan!
Vad som driver mig? Jag har ett omättligt behov av att skapa..nästan som att andas...i alla möjliga och omöjliga material. Jag har alltid haft det och förstår, idag som vuxen, att skapa är ett måste för mig för att må bra.. Minns mycket väl känslan som barn när jag grävde så djupt ner i sandlådan så jag kom till leran..Vilket rus :)...Jag tror att de finns de som förstår mig..eller??
Jag önskar er ett riktigt Gott nytt År! 2014 kommer bli minst lika fantastiskt..det känner jag på mig.
Kom gärna förbi och säg hej den 19:e Januari på Nääs Fabriker!
Puss och kram/ Kattis