Leta i den här bloggen

tisdag 29 mars 2011

Ny lampa

Jag har gjort en ny lampa som får heta Stjärnfall. Blomster har jag visat tidigare men här är en lite större variant.
ca 90 cm 650:-

ca 120 cm 750:-

torsdag 24 mars 2011


Slänger ut ett par dagsfärska bilder innan min sovarklocka ringer. Fredag igen i morgon, ännu en vecka har gått i rasande takt. en fyra-bitars Puzzeltavla är färdig och levereras i morgon..några namnlampor och annat smått o gott levereras i helgen. Kram och go´natt!

måndag 21 mars 2011

Underbar start...

...på dagen i dag. Äntligen är i stort sett all is smält och plusgrader på mornarna:). På med de slitna löparskorna och ut och jobba upp pulsen med Scott som glatt sällskap. Äntligen kan jag träna utomhus igen!
När jag var ute i spåret sist så hade jag så´n  huvudvärk så jag la ner och promenerade raskt i stället. I vanliga fall skulle jag plågat mig runt och som sedan bara resulterat i att jag tappat motivationen. Men eftersom jag tog mitt förnuft till fånga så var det med glädje jag stack i väg i dag i stället och det kändes nästan som att jag kunde springa hur långt som helst:)...
Sen åkte jag till min verkstad och fick gjort en hel del. Kommer förmodligen åka en sväng till i kväll när minstingen sover. Lite bilder från dagen ser ni här...
 Ordlampan levererad
Bubbles i olika storlekar
Ha de gott!

fredag 18 mars 2011

Lampor mm blir till...

Så här såg delar av verkstaden ut när jag lämnade den i dag.

 En stor välkommenskylt som jag ska sätta belysning bakom. Allt sågat i ett stycke.


 Det kom en kille förbi min verkstad som ville ge något speciellt till någon speciell. Den här beställde han.
 Svart blomster- lampa ca 120 cm hög
Skiss på en ny Puzzle-tavla..

Ha en fin helg alla!!

onsdag 16 mars 2011

Lite finlir och fixering...

...och sedan är denna Puzzle färdig. Och sen något i pratbubblan så klart.
Den är ca 75 cm x 95 cm stor 1300 kr. Jag har lagt min mobil intill som referens. Jag har fått en till beställning på Modesty-Puzzle som jag börjat skissa på. Bilder på den kommer.. Nu är det hopp i lådan..sov gott!

tisdag 15 mars 2011

Gissa pusslet?

Så skönt när man känner att man fått mycket gjort. Jag har sågat så det nästan vibrerar i händerna fortfarande:)..Tröttnar du aldrig på att såga? Frågade min man för ett tag sedan..haha..nä, tänk för att det gör jag inte..och jag har sågat myyyyycket..t.om gjort helt slut på en proffsmaskin och fått byta hihi. Det är det där skapandet, när man ser att det blir ett resultat..Jag kommer på mig själv att le under skyddsmasken när det flyter på..sen att jag kan kombinera det med målandet...tur att jag har öron som stoppar, annars hade jag nog lett runt:P
Jag håller på med flera lampor, Bubbles, Blomster och något nytt också som jag ska fotografera när de är färdiga. Sen har jag fått förfrågan om en Puzzle-tavla och om jag har någon ide´på motiv och det är ju det minsta problemet. Sen ska ju bilden jag har i mitt huvud överrensstämma med bilden i kundens huvud och det är lite svårare. Oftast får jag gå på känslan och hoppas att resultatet gillas. (Jag vill absolut inte sälja om man inte blir nöjd)  Har jag tid och är i behov att måla (för sånna behov har jag i bland:), ja då kan jag måla något  jag har i huvudet och den som vill får köpa...Jag har idag börjat på en Puzzle-tavla.
Kan ni gissa motivet?
























                                                                   Modesty Blaise!
Ha en god natt! Pöss

söndag 13 mars 2011

Datahaveri!

Hej på er!!
Visst är det väl bra och roligt med datorer...när det fungerar!! Jösses vilket strul det har varit här ett tag men med hjälp av en duktig kille så har vi till slut fått ordning på allt igen...so far.
Backup på det mesta hann vi göra innan den la av helt, och sen var det bara in med en ny låda.
De viktigaste programmen är igång och mailen tycks funka med:) Kommande vecka är det såga, såga och måla som gäller..och svara på mail då. Lite tid la jag dock i verkstaden med..se här:
Jag har blackboard liggande efter att jag textat skyltar till ett kafé. Här har jag ramat in en för att ha som en kom-i-håg tavla.
Ha det gott!

onsdag 2 mars 2011

Dopgåva eller födelsedagspresent?

En personlig present att ge bort vid dop eller födelsedag. Texten kan du välja själv och namnet på barnet kan jag skriva på ryggstödet.
Stolen är handgjord och målad av mig.

Den vita finns färdig,  850:-. Namn på ryggstödet går att få.
Text: medan man funderar på vad man ska göra
kan man sitta ner och sjunga en visa. -Nalle puh-

Sov gott!

tisdag 1 mars 2011

Hjärtligt träd och bubblig lampa!

Svart Bubbles 87 cm, 500:-
Finns i olika storlekar

Trädet Hjärtlig ca 120 cm 650:- med belysning.