Leta i den här bloggen

fredag 17 december 2010

Soliga halsningar!

Soliga kramar till er alla. Hoppas inte snon staller till det for mycket for er.

fredag 10 december 2010

Tack för mig ett tag..

Detta blir förmodligen det sista inlägget innan min resa till solen.
Jag vill önska alla mina kunder och er som besöker min blogg en riktigt God Jul.
I dag tar jag en sväng till Posten och en till Bussgods och hoppas att de sköter sig så att ni får de ni beställt.
Fixa lite små julgåvor till våra hyresgäster och önska dem god jul och hoppas att de klarar sig utan värd i ett par veckor. Hunden åker till en vän i Frillesås i stället för Sthlm (tack snälla för det), en granne tar katten(tusen tack) och sedan var det städa huset, byta lakan i allas sängar, packa väskor, handla lite färdkost, betala alla räkningar som ligger mm
Ett hembesök i kväll och lämna stora målningen på "Tony", träd, bok och kalender. Några timmars sömn  och sen bär det av.
Ni får gärna maila och göra beställningar ändå, men då vet ni att jag är borta fram till den 26:e december.
Ha d bäst!!
KRAM

torsdag 9 december 2010

NU ÄNTLIGEN!

Hej vänner!
Jag är ledsen att det drog ut så på tiden. Har blivit några sena kvällar i verkstan...
Men nu har jag och min dotter dragit en vinnare.
Och det blev OLIVIA!! I sista stund gjorde hon ett inlägg och gick och vann!
GRATTIS! Maila mig vilken färg du önskar och din adress.
MEN...jag kunde inte låta bli att dra en lott till när jag ändå var i gång:) och den andra som får en julgåva från mig är LOTTA! Grattis till dig med! maila mig din adress är du snäll.
Jag kommer säkerligen ha fler tävlingar framöver. TACK alla som deltog!
Kramar om

I kväll drar jag...

en VINNARE!! (så ännu finns chans att vara med)

måndag 6 december 2010

Jag minns det som igår...

För 10 år sedan till tonerna av Robbie Williams...minns det som i går..min man körde nog i en hastighet som den bilen aldrig varit uppe i tidigare..Jag låg nästan upp och ner i passagerarsätet, inte för att han körde fort utan mer för att jag var rädd att föda i bilen...en minut mellan värkarna..svärmor mötte upp för att ta hand om våran då 3-åriga dotter...min man hade telefonkontakt med Borås BB...de skickar en ambulans..hjälp mig..det gör så ont...så fruktansvärt, obeskrivligt ont...jag tänker som förra gången..ALDRIG MER!!
När han sedan låg där i min famn så fantastiskt fin...åååh jag minns det som i går...smärtan var som bortblåst när våra blickar möttes♥♥♥GRATTIS älskade L!
...Sen hörde jag ljud i från golvet...där låg barnets stackars pappa på en saccosäck och jämrade sig...han hade ont i ryggen och var trött..!?? Gulligt av honom att sympatisera =)

I går sydde och snickrade jag en fotpall och alldeles nyssens blev denna lampa färdig för leverans.


Ha en underbar dag!
Pöss

söndag 5 december 2010

Slutspurt...

Hej alla goa och glada!
Nu börjar sista veckan och slutspurten för min del. Kolla era mail denna veckan ni som beställt. Jag är anpassningsbar så ni kan i stort sett hämta era beställningar när som...Jag kommer naturligtvis också skicka, till er som bor längre bort, innan jag åker i väg på min semester. Ett hembesök ska jag försöka hinna med också.
Sen vill jag påminna om min UTLOTTNING DEN 9:E. Lämna en kommentar i min blogg så är ni med på den, och länkar ni till mig från eran blogg så får ni två lotter.
Jag håller på att bygga ett katthus som även den ska vara färdig i veckan som kommer..ska visa fler bilder när det är färdigt men så här ser det ut so far....och så ser ni "Tony" som jag har kommit lite längre med..