Leta i den här bloggen

lördag 27 november 2010

Levererade till Andrea!

I dag har jag träffat en gullig tjej som heter Andrea! Kolla in hennes blogg http://juliaandreaelisabeth.blogg.se/. Behöver ni inredningstips så kontakta henne!
Trevlig helg!

torsdag 25 november 2010

beställningar...

...Jag har huvudet fullt med ideér..jag skriver ner dem i min lilla bok och skapar och visar dem nästa år. Låter som en evighet men tiden flyger...
Det jag visar är önskade och beställda saker som är leveransklara.

Jag satsar på att få färdigt alla "julklappsbeställningar" senast den 10:e december för den 11:e så flyger även familjen Palmnäs och blir borta över julen. Och den 9:e så drar jag vinnaren i min utlottning!

onsdag 24 november 2010

Tim Tiger lottar ut...

...en Evighetskalender! Snart är det ett år sedan jag startade bloggen och julen närmar sig så jag tänkte lotta ut en kalender. Eftersom jag reser bort över julen så kommer jag att dra lotten redan den 9:e december.
1 lott: skriv en kommentar här i bloggen
2 lotter: skriv en kommentar och länka från din egen blogg.
Den som vinner får välja en svart eller vit kalender som jag skickar i väg den 10:e december.
Vill man så kan jag göra en i annan valfri färg men då kommer den efter Jul.


PUSS OCH KRAM FRÅN SNICKERIVERKSTA`N!

Tavla 60x60 cm

En lite större variant på "Det är för oss solen går upp"

tisdag 23 november 2010

Efter flytt..

Halloj vänner!
Nu har jag då flyttat till lokalen där jag i fortsättningen ska hålla till, och där man även hämtar det man beställt, om jag inte skickar till er vill säga. Jösses vad mer effektiv jag kan vara nu! Jag har haft lite svårt att uppdatera här i bloggen dock. En del kalendrar och böcker som är beställda är klara och de visar jag här i dag, träd i olika färger är levererade och i dag åker en del best. med bussgods ut i landet. Jag har en del tavlor som jag har halvklara och några som inte är påbörjade ännu. Ljusstakar skall bli färdiga denna veckan likaså hoppas jag hinna med att färdigställa "Tony Montana". En hel hög med träd har jag som ska sågas...och namnlampor. Till saken hör att jag åker på semester den 10:e december och kommer inte tillbaka innan jul...Men jag sa väl att jag kunde vara effektiv nu  i min fina lokal;)? (så jag tar fortfarande emot "jul"beställningar.)
Sköt om er!fredag 12 november 2010

Trevlig helg!

Go´kväll på er!
Efter en löprunda vid skymningen och en varm dusch sitter jag här och småmyser med "idol" i bakgrunden och funderar på hur jag ska formulera mig. Snart har ett år gått sedan jag startade min blogg och började visa mina alster. Att det skulle utvecklas till vad det är i dag vågade jag inte ens drömma om. Det bara small till! Jag är så oerhört glad och tacksam (har jag sagt det förut:))för alla mail och kommentarer. Jag har träffat (både irl och via blogg och mail) så otroligt gulliga människor.
Jag har fått en del förfrågningar på väggmålningar. Tyvärr så har jag varit tvungen att tacka nej till sådana jobb för att jag inte hinner helt enkelt. Det finns ju dock alternativ till väggmålning och det är just en sådan målning jag håller på med. Kunden har önskat Tony Montana från filmen "Scarface". Så här ser den ut nu men den är långt i från färdig. Ni ska få se den igen när jag målat färdigt och även gått loss med min såg på den =P.


Vill önska er en riktigt trevlig helg!
Puss

onsdag 10 november 2010

Ny pusseltavla!

Hej på er!
Lägger upp en bild på en ny pusseltavla jag gjort, innan jag kastar mig i väg för att hämta mina kottar från skolan:)
Ha de gott!
ca 85x38cm 500:-

måndag 8 november 2010

God morgon!

Ny vecka, nya tag:). Efter att ha jobbat flera helger i rad långt in på kvällarna har jag denna helgen haft ledigt och umgåtts med familjen. Tim och jag har bl a bakat bullar då frysen var tom på dem. I går kom min 10- åring hem med en 78 cm lång Gädda som jag fileade och panerade..Blev ganska illamående själv efter hanteringen så jag hade svårt att äta, och min dotter ville inte heller ha, men mina tre pojkar lät sig väl smaka.

I dag ska väggarna målas i min nya lokal och i morgon läggs det klinkergolv  och sedan är det inte långt kvar tills jag kan flytta in. Mina upphägningsbeslag (sm jag eg. skulle fått i förra veckan) hoppas jag kunna hämta idag. Jag har en hel del leveransklart så långt, bara beslagen som saknas...Sen ska här både sågas och lackas träd, tavlor och andra väggdekorationer har jag beställning på och så några kalendrar..o väggord/namn...Jag lägger ut bilder allt eftersom ( dock inte på allt, det hinner jag inte).

I dag kan jag visa en väggdekoration som man kan ha både med och utan belysning. Har ni egna ideér så får ni gärna komma med dem, så får vi se vad jag kan göra..Kram

måndag 1 november 2010

Snart flyttar jag....

till andra lokaler!!! Jag får snart hänvisa alla gulliga kunder till en annan adress när ni ska hämta era beställningar.
 Det ska bli så skönt att få lite större yta att vara på och det kommer bli betydligt lättare för mig att arbeta. Jag har kunder från hela sverige och en del paket skickar jag medans andra paket är alldeles för skrymmande.
 Det händer att jag kör ut leveranser själv men det är bara om jag har flera som beställer från samma område.
I fredags var jag på ett hembesök hos ett trevligt par och deras fina hem. Diverse figursågat måttbeställdes och även väggmålningar önskades. Tyvärr så har jag inte den tiden att jag kan göra väggmålningar just nu men jag hoppas kunna hjälpa dem med alternativ och eventuellt målningar på vägg vid ett senare tillfälle.

I dag kan visa en till "Namnlampa" som är leveransklar...träd har jag en hel del klara som väntar på rätta ägare:)
Ha en fin vecka!
//Kattis

ca 100cm lång 600:-. SÅLD