Leta i den här bloggen

tisdag 31 augusti 2010

Miniträd med eller utan dekorationer..

Hej! Hösten närmar sig. I morse var det ynka fem grader ute..BRRR..Kvällarna är mörka och kyliga och stearinljusen tänds. Visst är det en mysig tid...men jag hade gärna haft sommar ett tag till. Den gick alldeles för fort i år igen. Nu skiner visserligen solen och himlen är klarbå..kanske, kanske har den inte släppt taget riktigt än. Det blir på med löpardojorna...HA EN FIN DAG!
Här kommer lite nysågat..
<><>
<>
<><>
45 cm hög

torsdag 26 augusti 2010

..och ännu en ram färdig..

"We all grow best in sunshine and love"

...en till ram

"I love you to the moon and back"

VÄLKOMMEN TILL RAMVERKSTA´N

I dag tänkte jag visa er lite ramar jag gjort. Först ut är denna. Jag kommer att fota mer under dagen och förhoppningsvis kommer ett nytt inlägg lite senare (ambitionen finns iaf). Så håll utkik om du är nyfiken.
Puss och kram från ramverksta´n=)
"Livet är inte de dagar som gått utan de dagar man minns"(ramen såld)

tisdag 24 augusti 2010

Färgglatt!

träskylt 58x11
I går gick jag loss ordentligt bland färgburkarna..Visst är vitt fint men håll med om att man blir glad av färger.
Deep edge Canvas 30x40
småramar 16x16

söndag 22 augusti 2010

Lite bokstäver..

Go´morgon på er!
Jag har sågat en del STORA bokstäver. R som i Rockstar tex..och så en del blandat på väggen.
Alla sålda!
40 cm H 35 cm B
Det finns säkert fler hundägare som ibland snubblar på det rostfria stativet där man har matskålarna. Eller har barn som slirar förbi med en Bobbycar så att vattnet skvätter. Jag har en lösning som inte är så svår att tillverka själv. Jag sågade helt enkelt ut två hål på en träskiva som man sätter upp på väggen i lagom höjd. I hålen sänker man sedan ner skålarna. Detta gör också att man kan placera den i rätt höjd för hunden och det är enkelt att hålla rent under. Bra va!!?  Nästa gång ska jag lägga ut bilder så ni ser hur det blev. (Gillar ni inte att såga själv så finns det säkert någon karl i närheten som kan hjälpa till.)
Ha en fin dag!
Kram

lördag 21 augusti 2010

Buffy helt enkelt..

En tavla jag döpt till Buffy...det är lite goth och vampyrer över den tycker jag..eller vad säger ni?

Halloj!!

Jisses vad tiden rusar iväg! Har lagt bloggandet åt sidan helt för att lägga tiden på annat, men nu är jag tillbaka och ska försöka uppdatera lite oftare. Sommaren har varit fantastisk så här långt. Hoppas ni haft det lika bra!
Ja, sist så visade jag lille T:s rum och jag bestämde mig för att försöka mig på att göra en sk "sandscorcher" som önskades. Den är inte riktigt färdig ännu men i stort sett (har lagt det projektet lite åt sidan). Sedan ska sanddynor målas på väggen och bilen ska sättas upp är det tänkt...mer om det senare...
Lille T har fyllt 3 och det är ju så roligt att se hur man växer och blir längre. Jag gjorde en mätsticka som jag satt upp i hans rum där vi kan följa utvecklingen. Det har hänt en massa på den fronten den senaste tiden. Bl a har han lärt sig cykla utan stödhjul...inte illa för en 3-åring. Han har iof aldrig haft några stödhjul på sin cykel...och inga trampor heller för den delen. På så sätt har han tränat upp balansen först och sedan kunnat cykla nästan på en gång när väl tramporna var på plats. Ett tips till alla småbarnsföräldrar.
Det var allt för nu..Kram