Leta i den här bloggen

torsdag 29 april 2010

Vänskapstavla


Målade en tavla sent, sent i går kväll. Denna tavla är målad på canvas, 40x40 cm

onsdag 28 april 2010

Hej på er!

Det är väl tur att man bara har vattkoppor en gång och aldrig mer. Stackars pojk vad han har kliat sig. På nätterna har jag smörjt in honom i potatismjöl och det har faktiskt lindrat klådan lite. Nu är vi tillbaka i skolan igen och börjat om med inskolningen i alla fall.
Förövrigt så har jag inte så mycket att visa just nu, men det kommer. Vårat tvättstugeprojekt är färdigt. Gamla pannrummet blev till tvättstuga och jag blev supernöjd. Nu hållar jag på att gör ett barnrum av det rummet som var tvättstuga innan. En del saker är dock lite svåra att göra då man har en treåring som "hjälper" till men måla kan man ju alltid och det har vi gjort. Så en pall, en gammal spegel och källartrappen har fått färg. Jag är av den sorten som har svårt att sitta still och titta på tv, så på kvällarna brukar jag måla eller pyssla med annat. Är det någon film eller serie jag verkligen vill se så måste jag "skapa" mig trött först för att klara av att titta på hela;)
Efter att ha lyssnat på Celin Dions vackra röst blev dessa två tavlor till. Jag älskar ord, bokstäver och skrift..har jag sagt det;
Kramar om...
Because You Loved Me...

torsdag 8 april 2010

Inskolning och vattkoppor..

Upptäckte första vattkoppan igår på våran minsting..Vi som precis börjat inskolning på nya skolan. Han är dock pigg och glad som tur är. Det är väl bara att vänta ut dom rackarna..
Jag har avslutat lite beställningar under helgen. Kolla era mail ni som beställt..
(SÅLD)

Kram på er

En annorlunda present

Jag nämnde tidigare att våran flygsäsong börjar alldeles snart..så fort det börjar grönska så sätter vi igång och plåtar. Till största delen jobbar vi i Göteborg och kranskommunerna men även kommuner och företag längre söderut och även Stockholms stad med omnejd fotar eller har vi fotat för. Vi lyfter inte enbart för privata hus men i samband med andra flygfotouppdrag så finns det ofta möjlighet till att knäppa mera. Så ett litet tips från mig till dig som inte vet vad du ska köpa till 50-åringen tex, ett flygfoto över huset, byn eller barndomsstaden kanske skulle vara kul att överraska med..Tyvärr så har vi ingen möjlighet att ta med någon upp utan det är foto som gäller i så fall. Även konserterna på Ullevi fotar vi varenda år så i arkivet finns bilder som ingen annan har tagit.
U2 090801 för GT
Kram

fredag 2 april 2010

Ordtavla

Hej på er! Flera har tyckt om ordtavlan som jag visade den 20:e januari och det är jätteroligt. Det framgår dock inte av bilden att den är 100x130 cm stor och att den är monterad i en borstad aluminiumprofil. Jag kommer att visa fler liknande i lite mindre storlekar inom kort.Om ni vill så gör jag tavlor efter önskat mått. Orden kan ni naturligtvis också välja..
Kram

torsdag 1 april 2010

Lite nött,slitet och shabby helt enkelt.


                Vill du måla eller dekorera dina egna bokstäver så kan du även beställa olackat av mig.
                                                       25:-/ bokstav eller siffra.
                                      

Porslin


Hej på er! Jag har ju som sagt provat många olika sätt att skapa och en kort period i livet målade jag på porslin. Jag är väldigt glad att jag testat det o kanske jag gör det igen någon gång eller går en kurs för att lära mig "på riktigt" . Lite av det jag gjort har jag kvar, en del har släkt och vänner fått. På den tiden sålde jag mitt porslin i en present affär så vem vet vart resten tagit vägen:) Ugnen sålde jag för några år sedan men pigment och tillbehör har jag kvar. Tekniken jag målade på var den amerikanska. Nu har jag (nog) bestämt mig för att göra mig av med färgerna i alla fall, istället för att de ligger och tar plats. Kanske du vet någon som är intresserad?