Leta i den här bloggen

onsdag 31 mars 2010

Så här blev det på förskolan..

Jag lovade ju att visa en bild på hur det ser ut på förskolan där "Karlsson på taket" flyger omkring. Svårt att se på bilden, men Karlsson själv är inte målad på dörren utan sitter med distanser en bit ifrån. Detsamma gäller huset längst ner. Därinne finns även en lampa som man kan tända och släcka på andra sidan dörren. Det tekniska med elen har min händige man hjälpt mig med.
Ha en bra dag!
Kram

tisdag 30 mars 2010

Tack!

Tack ni som skickar gulliga mail och tack för att ni kikar in här! Jag blir så glad och inspirerad till att skapa mer.


Jag har fått äran att skylta ett nyöppnat Café i Göteborg. Riktigt roligt! Sen har jag textat lite på trä som ni ser. Enkel trätavla med text kostar 139:- och en med fjäril (eller vad man önskar) kostar 195:-.
                            Trätavla med fjäril (eller vad man önskar) 195:-
 Enkel trätavla med text 139:-
                                                       (SÅLDA)
Jag kommer snart att börja göra dekorationer till barnrum igen. Bilder kommer jag så småningom att lägga ut här. Jag skapar mer eller mindre hela tiden och nu är jag inne i en period då mitt huvud är fullt av idéer och inspiration, är inte riktigt överrens med fröken Ur tyvärr.
Kram

fredag 26 mars 2010

Äntligen VÅR!


Hej på er! Det lär ta ett tag till innan all snön är smält med tanke på hur mycket som kom i år. Men det är på G! Elljusspåret var fortfarande täckt med undantag av den branta backen som solens strålar kommer åt. Ser fram mot barmark så man kan ta på sig löparskorna:).
Jag har sågat flera träd. Några väntar fortfarande på sina beställningar, men eftersom jag lackar dem i flera omgångar och låter dem torka ordentligt mellan lackningarna så tar det lite tid.
Sen kan jag visa en tavla jag målat som en barndomsvän beställt. Det är ett porträtt på hans dotter. Hon är så söt den tjejen med sina asiatiska drag som hon fått av sin mamma.
Om ett par månader sätter flygsäsongen igång på allvar för oss. Hur mycket tid det blir över till mitt skapande återstår att se men ambitionen finns, och skapa måste jag för att må bra ju:) så ni får gärna fortsätta höra av er! Kram..

onsdag 17 mars 2010

Figursågade träd

Några träd har vuxit fram...Är du sugen på ett träd eller har någon annan form du vill pryda väggen med? Du kanske har någon figur du vill ha i barnens rum? Min mailadress: kattis@flygarepalmnas.se

lördag 6 mars 2010

Såld


Såld
Ojoj, nu var det länge sedan jag uppdaterade här i bloggen. Mycket har hänt som gjort att jag helt enkelt inte haft tiden. Vi har även varit dåliga i omgångar här och värst har det varit för våran minsta som både haft kräksjuka och sedan även åkte på feber och hosta. Men nu så är alla på benen igen. Solen skiner om dagarna och snön smälter i rasande takt. Denna tiden på året är ju bara helt underbar. Jag har både målat och gjort väggord. Jag blev så inspirerad till att måla en änglatavla när jag var inne och kika på Ebbas änglar. Jag är inte riktigt färdig med den känner jag, men vill iaf visa hur den ser ut nu. En del beställningsjobb har jag missat att fota innan jag levererade men ett väggord fick jag en bild på. Sedan har jag målat lite vägg igen. Det blev Al Pacino från Scarface.
För tillfället ligger det ett utsågat träd på tork som ska upp på en vägg. Visar bilder på det nästa gång.
Kram