Leta i den här bloggen

onsdag 16 december 2009

söndag 13 december 2009

Årets fuskbygge!!


Vi har byggt ett hus! Eftersom tiden är knapp så sket vi i bygglovsansökan;), och eftersom vi var otåliga så blev det ett fuskbygge. Fasaden är brun och taket vackert flerfärgad. En del av byggmaterialet som blev över fick byggarbetarna dela på..
Förra veckan blev det Lussebullar, grisar och grisbjörnar av marsipan och lite julgodis. Jag har även sågat och målat. Återkommer med bilder.
Kram på er!

tisdag 8 december 2009

Ny leverans..


Hej på er! Det är bråda tider för många så här i julmånaden. Jag hinner inte blogga så mycket men lägger ut lite bilder då och då på det jag gjort. Idag kom en trevlig tjej här i från Floda och hämtade sina bokstäver. Så här blev resultatet.

fredag 4 december 2009

Julklappsbekymmer??


Hej på er! En rolig och uppskattad julklapp till husägare är fasadsiffror..fast med bokstäver. Snart far dessa iväg till Boden och ska pryda en husvägg där.

Tjing!

tisdag 1 december 2009

Strålande


Hej där! Solen skiner och frosten ligger på marken. En lång promenad med Scott kommer att göra gott för själen. Man får ta vara på dagar med sol så här års. Jag har inte ont av regn, tänker inte så mycket på det, men man märker att när solen skiner så får man mer energi helt klart.
L 8 år, våran äldsta son tog på sig en tomteluva i morse när han skulle till skolan. När de stog där påklädda i hallen skojade han med lillebror T 2 år och förvrängde rösten, krökte ryggen och sa med sin mörkaste stämma
-Ho,Ho,Ho GOD JUUUL...Lillebror var inte sen med att härmas (som vanligt) och sa:
- Ho, Ho, Ho GÅ UUUT...
Underbara, älskade!
/Kram